Актуално

Информация за приема в V клас за учебната 2024/2025 г.

ЗА ВАС, БЪДЕЩИ ПЕТОКЛАСНИЦИ! 
 
„Скъпи ученици,
Пред Вас се открива нова глава, пълна с интересни предизвикателства и забавни моменти.
Увереността и любопитството ще бъдат Ваши верни спътници по пътя на знанието.
Поздравления за началото на Вашето пътешествие в пети клас.
Вярваме във Вас и знаем, че ще постигнете успехи с усърдие и старание.
М. Стойчева-Николова
Началник на РУО – Кюстендил 
 

Предстоящо

Информация за приема в VIII клас за учебната 2024/2025 г.

ЗА ВАС, sedmoklasniciСЕДМОКЛАСНИЦИ!
 
„Скъпи седмокласници,
Изправени сте пред нов път, пред важен житейски избор. 
Бъдете мотивирани, бъдете отговорни, бъдете трудолюбиви и упорити!  
Вашето бъдеше е във Вашите ръце!
На добър път!“
М. Стойчева-Николова
Началник на РУО – Кюстендил 
 

Подкрепяме електронното обучение

Digit Pack baner

 

Колективът на ДГ „Миньор“ гр. Бобов дол прие през 2015 г. инициатива за работа по проект „Дете с добра душа“, като основния акцент бе поставен върху идеята да бъдат ангажирани децата и родителите им във Великденският празник за ползващите социалната услуга в ЦНСТ с. Мламолово.

dgminiorbobovdol1

Идеята бе прегърната с въодушевление не само от нас, работещите в ДГ „Миньор“ – включиха се служителите от Общинска администрация, държавни институции, граждани, управители на търговски и други дружества в града. Патронаж над инициативата бе поет от Кмета на община Бобов дол г-жа Елза Величкова. Събрана бе прилична сума финансови средства от продажба на Великденски картички, изработени от учителките и децата, с които бяха закупени храни, плодове, лакомства. В последния работен ден преди Великденския празник на едно мило тържество подаръците бяха дарени на ползващите социалната услуга.

Тази успешна първа стъпка ни амбицира да направим инициативата ежегодна. С изключение на 2020 г., поради пандемичната обстановка, всяка година, включително настоящата, ДГ „Миньор“ организира чаканата от хората в ЦНСТ с. Мламолово Великденска среща, за да им донесе подаръци и радост.

dgminiorbobovdol2

В инициативата, разбира се, участват всички - децата работят над картичките и боядисват яйчицата, донесени от родителите им, учителките и персонала изготвят и продават картичките, а с набраните средства /тази година 930 лева/ се закупуват дрехи, храни, плодове, лакомства, индивидуални пакети и други предмети за приятелите ни от Центъра. Търговските обекти на гр. Бобов дол даряват всяка година солидни количества стоки и средства, за подпомагане на нашата инициатива.
dgminiorbobovdol3
Държим да благодарим специално на Мариана и Наталия Георгиеви, Анастасия Стоилова и др., които отделиха стоки и средства за Инициативата. Искаме да кажем нашето „Благодаря“ на всеки, който не е останал безразличен и е подкрепил нашите деца в опита им да покажат, че са деца с добра душа, на всеки който е участвал в този така важен за тях урок. Децата израстват, отиват в училище, в групите на малките идват други, но ние сме щастливи, че всяка пролет за Великден нашите деца разтварят своята добра душа и носят щастие на града ни.

ДИРЕКТОР: ДОБРИНКА ТРЪПКОВА
ДЕТСКА ГРАДИНА„ МИНЬОР” ГРАД БОБОВ ДОЛ
2670 гр. Бобов дол, обл. Кюстендил, Тел. 0702/ 62191 , e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.