Актуално

Предстоящо

 
 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Бихме искали да изразим признателността си към Вас за съвместното ни партньорство при реализиране на съвместни проекти и програми за децата и професионалистите, работещи с деца.

Във връзка с изпратени наши писма до Вас, относно предстоящия обучителен квалификационен майсторски клас на тема: „Иновации и отговорности в дигиталния свят с децата“, който ще се проведе в периода 8-10.06.2022 г. в к.к Боровец, хотел „Самоков“ и се организира от Държавната агенция за закрила на детето, в сътрудничество с Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, Ви предоставяме линк за регистрация на определените участници:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePEmdBb-bjwIgNYXZqlK-oygiPuhLm0tr9i5h1-S1pX978Yg/viewform

Проект на програма за Майсторски клас на тема: „Иновации и отговорности в дигиталния свят с децата“, можете да видите тук.

Надяваме се информацията да достигне до повече професионалисти – директори, заместник-директори и учители с богат опит в областта на дигитализацията, които да участват в майсторския клас.

Разходите за обучението, както и за логистиката, пътни, дневни и квартирни пари са за сметка на изпращащата организация.

Екипът на Държавната агенция за закрила на детето изразява своята признателност от съвместната ни работа и вярваме, че заедно постигаме повече за децата!